Dorothee van Wieringen

Personal Business Coaching

Balans in werk & leven

Verbeter de kwaliteit van je zakelijke leven

Je bent een succesvolle professional, ondernemer, manager en je carrière loopt goed. Wellicht sta je op een kruispunt of heb je behoefte om alles weer eens goed in kaart te brengen. Meer focus op jouw talent en passie en andere oplossingen voor de zaken die jou daar van afleiden. Thema’s als:
of meer specifieke aandachtspunten komen aan bod met als doel: Ziel en persoonlijkheid op 1 lijn hetgeen lijdt tot authentieke kracht en balans. Meer plezier, minder stress, meer flexibiliteit en ruimte!

Personal Business coaching

Begeleiding van jou als professional én als mens. Op de juiste koers komen of te blijven. Jouw coach-vraag helder geformuleerd krijgen en met duidelijke en pragmatische stappen, structurele veranderingen en resultaten boeken. Duidelijke definiëring van jouw ambities en doelen! Je kunt er direct mee aan de slag en zal de verbetering meteen voelen. Lees meer…

Strategie voor loopbaan en leven

In een intensief en verhelderend gesprek, waarin vragen worden gesteld die bijna nooit aan bod komen en die vooral jou aan het denken zetten, met als doel: duidelijke inzichten over jouw purpose, passie en drive. Resultaat is een strategie waarmee je direct aan de slag kunt. Lees meer…

Business Sparringpartner

Je hebt behoefte aan reflectie, feedback, een frisse blik van buitenaf! Om te sparren met iemand buiten je bedrijf (of familie en vriendenkring), waardoor je in alle openheid die vraagstukken kan bespreken waar je behoefte aan hebt, maar die vaak lastig zijn te bespreken binnen de eigen omgeving. Lees meer…

ABOUT ME - Dorothee van Wieringen

Na een succesvolle carrière in media en het bedrijfsleven met functies in marketing, communicatie en sales was t tijd om mezelf te verdiepen en op zoek te gaan naar wat mij werkelijk drijft. Al snel was duidelijk dat /ik graag werk met / ik iets wilde doen met mijn fascinatie voor mensen die werken vanuit authentieke kracht en door mijn nieuwsgierigheid en ervaring te combineren was een coaching praktijk een natuurlijke stap. Ik 2013 ben ik Public Presence begonnen.

Succesvolle professionals worden juist door het succes vaak afgeleid van datgene wat ze het liefst doen. Ik help mijn klanten weer op het gewenste pad, waarbij werkvreugde en focus voorop staan. Op doortastende wijze komen de belangrijkste vragenstukken snel boven tafel en met praktische oplossingen krijg je inzicht hoe ze te veranderen.

Al in 1 (toegankelijk geprijsde) sessie komen we tot de essentie en kan je na afloop aan de slag met de nieuwe inzichten, aanbevelingen en actiepunten!

Neem VANDAAG de eerste stap

Ik heb een lijst van 9 vragen voor je opgesteld die je gratis per mail kan ontvangen. Vragen zoals:
  • van je huidige werkzaamheden, waarvan krijg je nou echt energie en wat vind je niet leuk om te doen?
  • Waar zou je meer tijd aan willen besteden tijdens je werk?
Ontvang alle vragen om meteen een beter beeld te krijgen van wat je zou willen veranderen en hoe je blijer kan worden in je werk.

Accountability Partner

Als accountability partner, hou ik jou “accountable’ voor de doelen die je hebt gedefinieerd. De spreekwoordelijke “stok achter de deur” om je te helpen die doelen te bereiken. Iedereen herkent ’t:
  • veel To Do’s op je lijst
  • uitstelgedrag op taken die je minder aanspreken.
Door op regelmatige basis met elkaar te spreken lopen we de doelen na en vergroten we de kans aanzienlijk om jouw doelen te behalen.

Ben jij klaar voor focus?

Schakel mij in als je de kwaliteit van je zakelijke leven wilt verbeteren. Ik help je om te ondernemen en werken vanuit je passie, vanuit je kracht, gefocust en geïnspireerd.

Zodat jij naast succesvol ook succesvol én blij bent.

Ontvang de vragenlijst

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.