Coaching

Je bent talentvol en je blinkt uit in je vak. Je staat op een belangrijk punt in je loopbaan. Je wilt zelf de regie over je (zakelijke) leven in handen hebben. Bewust werken aan je loopbaanstrategie, maar je hebt iemand nodig die je hierin begeleidt en coacht. Die je helpt om die strategie uit te rollen en te bewaken. Die ervoor zorgt dat je ‘on track’ blijft. Om naast succesvol ook succesvol én blij te zijn.

Dan is Coaching perfect voor jou.

Waarom coaching?

Coaching helpt je bij je persoonlijke en professionele groei. Het geeft inzicht, helpt je kiezen en de juiste stappen richting je doelen ook daadwerkelijk te zetten.

Hoe werkt het?

Public Presence biedt een perfecte mix van personal coaching, loopbaan coaching en executive coaching, want het draait om het begeleiden van jou als mens én professional. Op een intensieve en persoonlijke manier. Om je te helpen op koers te blijven. Om naast succesvol ook succesvol én blij te zijn.

De basis van een coachingstraject is altijd het helder formuleren van je ambities en doelstellingen en je focus scherp krijgen én houden.

Daarna gaan we in een aantal coachingsgesprekken actief werken aan het uitrollen van de strategie, actiepunten en aanbevelingen. Bespreken we de voortgang van lopende projecten en zaken waar je tegenaan loopt. Dit kan elke week, 1 keer per maand of naar behoefte.

Hoe jouw ideale coachingstraject eruitziet bepalen we samen aan de hand van je behoeften en wensen en elke vorm van samenwerking is mogelijk.

Ben jij klaar voor focus?

Schakel mij in als je de kwaliteit van je zakelijke leven wilt verbeteren. Ik help je om te ondernemen en werken vanuit je passie, vanuit je kracht, gefocust en geïnspireerd.

Zodat jij naast succesvol ook succesvol én blij bent.