Personal Business Coaching

Begeleiding van jou als professional én als mens. Op de juiste koers komen of te blijven. Jouw coach-vraag helder geformuleerd krijgen en met duidelijke en pragmatische stappen, structurele veranderingen en resultaten boeken. Duidelijke definiëring van jouw ambities en doelen! Je kunt er direct mee aan de slag en zal de verbetering meteen voelen.

Waarom personal business coaching?

Coaching helpt je bij je persoonlijke en professionele groei. Het geeft inzicht, helpt je kiezen en de juiste stappen richting je doelen ook daadwerkelijk te zetten. Zodat je als professional en als mens in balans bent. Ziel en persoonlijkheid op één lijn, om tot authentieke kracht te komen.

Coaching voor jou: personal coaching, loopbaan coaching, executive coaching

Public Presence biedt coaching a la carte: van personal coaching, loopbaan coaching tot executive coaching, want het draait om het begeleiden van jou als mens én professional. Op een intensieve en persoonlijke manier. Om je te helpen op koers te blijven. Om naast succesvol ook succesvol én blij te zijn.

De basis van een coachingstraject is altijd het helder formuleren van je ambities en doelstellingen en je focus scherp krijgen én houden. Daarna gaan we actief werken aan het uitrollen van de strategie, actiepunten en aanbevelingen. Bespreken we de voortgang van lopende projecten en zaken waar je tegenaan loopt. Dit kan elke week, 1 keer per maand of naar behoefte.

Hoe jouw ideale coachingstraject eruitziet bepalen we samen aan de hand van je behoeften en wensen en elke vorm van samenwerking is mogelijk.

Neem VANDAAG de eerste stap

Ik heb een lijst van 9 vragen voor je opgesteld die je gratis per mail kan ontvangen. Vragen zoals:
  • van je huidige werkzaamheden, waarvan krijg je nou echt energie en wat vind je niet leuk om te doen?
  • Waar zou je meer tijd aan willen besteden tijdens je werk?
Ontvang alle vragen om meteen een beter beeld te krijgen van wat je zou willen veranderen en hoe je blijer kan worden in je werk.

Accountability Partner

Als accountability partner, hou ik jou “accountable’ voor de doelen die je hebt gedefinieerd. De spreekwoordelijke “stok achter de deur” om je te helpen die doelen te bereiken. Iedereen herkent ’t:
  • veel To Do’s op je lijst
  • uitstelgedrag op taken die je minder aanspreken.
Door op regelmatige basis met elkaar te spreken lopen we de doelen na en vergroten we de kans aanzienlijk om jouw doelen te behalen.

Ben jij klaar voor focus?

Schakel mij in als je de kwaliteit van je zakelijke leven wilt verbeteren. Ik help je om te ondernemen en werken vanuit je passie, vanuit je kracht, gefocust en geïnspireerd.

Zodat jij naast succesvol ook succesvol én blij bent.

Ontvang de vragenlijst

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.