Strategie & Focus

Als succesvol ondernemer ben je op een punt gekomen dat je behoefte hebt aan strategie en focus. In een persoonlijk en intensief gesprek gaan we aan slag met het bepalen van een heldere loopbaanstrategie. Het resultaat: je ambities, doelstellingen, actiepunten en aanbevelingen samengevat op 1 pagina. Waarmee jij doelgericht verder kunt bouwen aan de ideale invulling van je loopbaan en je ‘on track’* komt.

Waarom Strategie & Focus bepalen?

Om te ontdekken wat je werkelijk wilt en wat voor jou belangrijk is in je werk en leven. Het helpt je om je focus helder en scherp te krijgen. Om keuzes te maken.

Wat is het?

In een intensief en verhelderend gesprek gaan we jouw ambities, doelen, wensen en dromen (her)ontdekken en definiëren. Je passie en drive concreet maken. Daarvoor gaan we samen naar de kern:
• Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar?
• Wat zijn je doelen, ambities, wensen en dromen?
• Waar wil je staan over 5 of 10 jaar?
• Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
• Wat zijn je belangrijkste drijfveren?

Ook komen mogelijke obstakels en onzekerheden aan bod.

Wat levert het je op?

Het resultaat is een heldere loopbaanstrategie: je ambities, doelstellingen, actiepunten en aanbevelingen samengevat op 1 pagina. Een tailormade strategie voor werk en leven, waar je direct mee aan de slag kunt.

Ben jij klaar voor focus?

Schakel mij in als je de kwaliteit van je zakelijke leven wilt verbeteren. Ik help je om te ondernemen en werken vanuit je passie, vanuit je kracht, gefocust en geïnspireerd.

Zodat jij naast succesvol ook succesvol én blij bent.