Strategie voor loopbaan en leven

In een intensief en verhelderend gesprek, waarin vragen worden gesteld die bijna nooit aan bod komen en die vooral jou aan het denken zetten, met als doel: duidelijke inzichten over jouw purpose, passie en drive. Resultaat is een strategie waarmee je direct aan de slag kunt.

Strategie én focus

Om te ontdekken wat je werkelijk wilt en wat voor jou belangrijk is in je werk en leven. Pro-actief keuzes maken in plaats van alleen maar te reageren op wat er op jou af komt. Het helpt je om je focus helder en scherp te krijgen. Om keuzes te maken.

Focus

In een intensief en verhelderend gesprek gaan we jouw ambities, doelen, wensen en dromen (her)ontdekken en definiëren. Je passie en drive concreet maken. Daarvoor gaan we samen naar de kern:
• Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar?
• Wat zijn je doelen, ambities, wensen en dromen?
• Waar wil je staan over 5 of 10 jaar?
• Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
• Wat zijn je belangrijkste drijfveren?
Ook komen mogelijke obstakels en onzekerheden aan bod.

Tailormade strategie voor werk & leven

Het resultaat is een heldere loopbaanstrategie: je ambities, doelstellingen, actiepunten en aanbevelingen samengevat op 1 pagina. Een tailormade strategie voor werk en leven, waar je direct mee aan de slag kunt.

Neem VANDAAG de eerste stap

Ik heb een lijst van 9 vragen voor je opgesteld die je gratis per mail kan ontvangen. Vragen zoals:
  • van je huidige werkzaamheden, waarvan krijg je nou echt energie en wat vind je niet leuk om te doen?
  • Waar zou je meer tijd aan willen besteden tijdens je werk?
Ontvang alle vragen om meteen een beter beeld te krijgen van wat je zou willen veranderen en hoe je blijer kan worden in je werk.

Accountability Partner

Als accountability partner, hou ik jou “accountable’ voor de doelen die je hebt gedefinieerd. De spreekwoordelijke “stok achter de deur” om je te helpen die doelen te bereiken. Iedereen herkent ’t:
  • veel To Do’s op je lijst
  • uitstelgedrag op taken die je minder aanspreken.
Door op regelmatige basis met elkaar te spreken lopen we de doelen na en vergroten we de kans aanzienlijk om jouw doelen te behalen.

Ben jij klaar voor focus?

Schakel mij in als je de kwaliteit van je zakelijke leven wilt verbeteren. Ik help je om te ondernemen en werken vanuit je passie, vanuit je kracht, gefocust en geïnspireerd.

Zodat jij naast succesvol ook succesvol én blij bent.

Ontvang de vragenlijst

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.